Deputeti Enver Roshi rrëfen në Kuvend betejën me koronavirusin: Situata ime ishte shumë kritike!

Deputeti Enver Roshi ka marrë pjesë në seancën e sotme plenare, ku ka mbajtur dhe fjalën…