‘Krejt dhe Drejt’, deputetja që braktisi PDK-në thotë se do ta votonte sërish Vjosa Osmanin

Deputetja Adelina Grainca, e cila të dielën kaloi nga PDK-ja në LVV, ka folur rreth pjesëmarrjes…

Konfirmohet: Adelina Grainca e PDK-së i bashkohet Lëvizjes Vetëvendosjes

Adelina Grainca e PDK-së i bashkohet Vetëvendosjes. Deputetja Adelina Grainca ka kaluar nga Partia Demokratike e…