Smalling dhe familja e tij u terrorizuan mbrëmë nga hajdutët, u detyruan ta hapnin kasafortën

Një natë e vërtetë terrori në shtëpinë e Chris Smalling. Mbrojtësi i Romës, i cili nuk…

Hajdutët vjedhin shtëpinë e Di Marias derisa ishte duke luajtur, familja e tij ndodheshin brenda

Hajdutët vjedhin shtëpinë e Di Maria, kur familja e tij ishte brenda. Media franceze, “RMC Sport”…