Madridi në kaos pasi gjykata përmbys vendimin për izolim të pjesshëm

Përpjekjet e Spanjës për të parandaluar përhapjen e koronavirusit në Madrid janë kthyer në kaos, pasi…

​97 milionë turistë dhe 11.3 miliardë dollarë të ardhura vetëm më 1 tetor në Kinë

97 milionë turistë dhe 11.3 miliardë dollarë të ardhura u realizuan në Kinë vetëm më 1…