5 ushqime që mund t’i konsumoni në darkë dhe që nuk ndikojnë në peshën tuaj

Nëse nuk dëshironi të shtoni asnjë gram të vetëm, ju kuptojmë. Mirëpo, s’keni pse hiqni dorë…