Don Lush Gjergji: Në këtë kohë të zymtë ta ngjallim shpresën dhe dashurinë

Don Lush Gjergji: Në këtë kohë të zymtë ta ngjallim shpresën dhe dashurinë. Është mbajtur mesha…