SBAShK-u presion Qeverisë: Të paguhen orët shtesë ose të mos mbahet mësimi plotësues

SBASHK-u po vazhdon me kërkesa ndaj Qeverisë së Kosovës. Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe…

SBAShK-u del edhe me një kërkesë: Të paguhen orët shtesë ose të mos mbahet mësimi plotësues

SBAShK-u: Të paguhen orët shtesë ose të mos mbahet mësimi plotësues. Sindikata e Bashkuar e Arsimit,…

Ministria e Arsimit sqaron paqartësitë në lidhje me lirimin e shtatzënave nga puna

SBASHK-u e komunat me paqartësi rreth lirimit të shtatzënave nga puna, sqarohen nga Ministria e Arsimit.…

Mësimi plotësues, Ministria e Arsimit del me një njoftim shumë të rëndësishëm

Ministria e Arsimit del me një njoftim për mësimin plotësues. Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe…

Mësimdhënëset shtatzëna, Ministria e Arsimit ka një kërkesë për drejtoritë komunale

Ministria e Arsimit ka një kërkesë për drejtoritë komunale lidhur me mësimdhënëset shtatzëna. Ministria e Arsimit…

Edhe një lajm nga Ministria e Arsimit për pushimin njëjavorë

Të hënën mbahet mësimi në shkolla Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASh) përmes një komunikate për…

MASHT-i kërkon që të hënën mos të mbahet mësim, kjo është arsyeja

Ministria e Arsimit kërkon që të hënë të mos mbahet mësim. Ministria e Arsimit dhe Shkencës,…

Kamenica nuk i bindet vendimit të Hotit , e bën pushim të hënën

As Kamenica nuk i bindet Hotit. Komuna e Kamenicës ka njoftuar se e hëna do të…

Mësimdhënësit me COVID-19 angazhohen në mësim online

Mësimdhënësit e infektuar me koronavirus mbeten të angazhuar duke i zhvilluar orët e tyre mësimore online,…

Nuk po zëvendësohen mësimdhënësit me sëmundje

Mësimdhënësit me sëmundje kronike nuk po zëvendësohen siç është premtuar. Sindikata e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës…

MASh: Shkollat mund të mbyllen nëse situata me COVID-19 përkeqësohet

Shkollat në Kosovës mund të mbyllen nëse situata me COVID-19 përkeqësohet. Ministria e Arsimit dhe Shkencës…

Situata me koronavirus, Ministria e Arsimit del me njoftimin e fundit

Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASh), iu bëjnë thirrje menaxhmentit të shkollave, mësimdhënësve, nxënësve, prindërve dhe…