Edhe Bayerni dhe Dortmundi dalin kundër Superligës Evropiane

Bayerni dhe Dortmundi dalin kundër Superligës Evropiane. Bayern Munich dhe Borussia Dortmundi kanë këmbëngulur njëzëri se…