A duhet shtyrë doza e dytë e vaksinës kundër Covid? BioNTech del me paralajmërim dhe thotë se…

Kompania farmaceutike gjermane, BioNTech, tha se nuk ka të dhëna që mbështesin “sigurinë dhe efikasitetin” e…

Covid-19 në Angli, ministri i Shëndetësisë: Varianti i ri ka dalë jashtë kontrollit

Varianti i ri i Covid-19, i cili bëri që qeveria e Mbretërisë të Bashkuar të vendosë…