Eurostat: Europa pa një rritje dramatike të vdekjeve në pranverë, 237 mijë më shumë, kryesojnë Spanja dhe Italia

Europa ka shënuar një rritje dramatike të vdekjeve në fillim të pranverës së këtij viti, që…

Sa të huaj jetojnë në Zvicër? Sa prej tyre janë nga Kosova?

Shtetasit e huaj që jetojnë në Zvicër përbëjnë gati 25 përqind të popullsisë së vendit. Shifrat…

Zvicra heq nga lista e vendeve “me rrezik të lartë”disa shtete, ja kush mund të udhëtojë atje

Zyra Federale e Shëndetit Publik (FOPH) të hënën azhurnoi listën e saj të vendeve që vlerësohet…

Pandemia e COVID-19, Zvicra heq nga lista e vendeve “me rrezik të lartë” këto shtete

Zyra Federale e Shëndetit Publik në Zvicër ka publikuar një listë të vendeve që paraqesin rrezikshmëri…

Zvicra heq nga lista e vendeve “me rrezik të lartë” këto shtete

Zyra Federale e Shëndetit Publik (FOPH) të hënën azhurnoi listën e saj të vendeve që vlerësohet…