Seanca në Kuvend, dështon plotësim ndryshimi i Ligjit për Këshillin Ekonomiko-Social

Dështon plotësim ndryshimi i Ligjit për Këshillin Ekonomiko-Social. Megjithëse deputetët e Kuvendit po diskutojnë një numër…

Reçica u kërkon komisioneve të KES-it të punojnë për pagën minimale dhe kontratën kolektive

Nën kryesimin e ministrit të Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, sot është mbajtur mbledhja e…