Nga sot qytetarë e Maqedonisë mund të hynë në Mal të Zi dhe Serbi me test për Coronavirus

Banorët nga Shtetet e Bashkuara, Serbia, Maqedonia e Veriut, Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina dhe Kosova mund…

Koronavirusi: Çfarë duhet të dini për analizat e kontrollit?

Analizat për të parë, nëse jeni prekur apo jo nga SARS-CoV-2 janë kushti kryesor për parandalimin…

Bardh Spahia pyet ministren e Shëndetësisë: Ogerta thuaj ku janë marrë tamponët që dalin fals negativë. Ja rasti i zonjës me simptoma që doli e painfektuar nga COVID-19 por…

Ish-deputeti demokrat Bardh Spahia i kërkon ministres së Shëndetësisë Ogerta Manastirliu të përgjigjet se ku janë…

Mali i Zi mban në fuqi masën ndaj kosovarëve

Qytetarët e Kosovës mund të hyjnë në Mal të Zi vetëm nëse prezantojnë testin negativ për…

Po shkojnë jashtë shtetit në pushime, por ku po i kryejnë testet këta persona?

Ku po i kryejnë testet personat që po shkojnë jashtë shtetit në pushime? Qeveria e Malit…

Kosovarët nuk mund të vizitojnë Malin e Zi pa test

Qytetarët e Kosovës nuk do të mund të udhëtojnë për në Mal të Zi pa e…