Endri Hasa: Partia zgjedh se kush duhet të bëjë tamponin ose jo. Elbasani në kaos, mbi 300 qytetarë në pritje

Ish-deputeti i Partisë Demokratike, Endri Hasa ka postuar në rrjet një video nga Elbasani dhe thotë…