Top Story/ Trafikanti deklaratë bombë: Shefen e Policisë kufitare e denoncova tek “i madhi”. Tek Ardi Veliu?!

Për shkak se i prishi marrëdhëniet me Drejtoreshën e Policisë Kufitare, Enkeleda Toskën dhe motrën e…

Top Story/ Sami Hoxha përdor disa arabë si “kukulla” për t’u maskuar si trafikant

Sami Hoxha, bashkëshorti i Enkeleda Toskës, ka gjetur edhe një skemë tjetër për të humbur gjurmët…

Top Story/ Edhe ish-drejtori i Policisë Kufitare, Nikollë Ndoci, me biznes në trafikun e arabëve

Por nuk është vetëm Enkeleda Toska nga radhët e policisë që ia ka ndjerë lezetin biznesit…

Ekskluzive TOP STORY/ Zyrtarja më e lartë e Policisë së Kufirit, Enkeleda Toska e përfshirë në trafik arabësh

Tani do ndalemi tek pjesa më interesante e këtij investigimi. Kush janë njerëzit në Shqipëri që…

Top Story/ Video ekskluzive, Sami Hoxha flet me një Ambasador: Kemi lidhje të forta me Policinë, për trafikun e njerëzve!

Top Story siguroi një video që një ambasador në një shtet të lindjes së mesme i…

Top Story/ Siguron vendimin e gjykatës. Sami Hoxha u divorcua fiktivisht me shefen e Policisë, Enkeleda Toskën

Top Story bëri një hulumtim edhe ne gjendjen e tyre civile dhe zbuloi se faktikisht Sami…