Nusja e Goldit na prezanton me tortën ‘gjigante’ që mori për djalin

Ermira Shkodra Agushi tashmë është emër shumë i njohur për publikun tonë. Ajo është bashkëshortja e…

Gold AG publikon foton më të bukur me djalin dhe nënën e tij

Ermira Shkodra Agushi tashmë është emër shumë i njohur për publikun tonë. Ajo është bashkëshortja e…

Ermira publikon foton më të ëmbël me djalin e saj

Ermira Shkodra Agushi tashmë është emër shumë i njohur për publikun tonë. Ajo është bashkëshortja e…

Nuk përmbahet Goldi, publikon foton më të bukur të gruas me djalin

Ermira Shkodra Agushi tashmë është emër shumë i njohur për publikun tonë. Ajo është bashkëshortja e…

Nusja e Goldit publikon foto të disa viteve më parë, shikoni si dukej ajo

Ermira Shkodra Agushi tashmë është emër shumë i njohur për publikun tonë. Ajo është bashkëshortja e…

Askush nuk e priste, Ermira e bën tortën me fytyrën e burrit dhe djalit!

Ermira Shkodra Agushi tashmë është emër shumë i njohur për publikun tonë. Ajo është bashkëshortja e…

Me djalin në krahë, nusja e Goldit publikon foton më të ëmbël

Ermira Shkodra Agushi tashmë është emër shumë i njohur për publikun tonë. Ajo është bashkëshortja e…

Goldi e Ermira publikojnë foton e parë së bashku pasi u bën prindër, ky detaj mori vëmendjen

Ermira Shkodra Agushi tashmë është emër shumë i njohur për publikun tonë. Ajo është bashkëshortja e…

Nuk përmbahet Ermira, publikon foton më të ëmbël të Goldit me djalin

Ermira Shkodra Agushi tashmë është emër shumë i njohur për publikun tonë. Ajo është bashkëshortja e…

Guerili e emocionoi Goldin, reperi i njohur e ndau këtë moment me ndjekësit e tij

Ermira Shkodra Agushi tashmë është emër shumë i njohur për publikun tonë. Ajo është bashkëshortja e…

Teksa të dy ishin në gjumë, Ermira publikon foton më të ëmbël të burrit dhe djalit

Ermira Shkodra Agushi tashmë është emër shumë i njohur për publikun tonë. Ajo është bashkëshortja e…

Një nënë plot stil si Ermira, shikoni si e ka veshur djalin

Ermira Shkodra Agushi tashmë është emër shumë i njohur për publikun tonë. Ajo është bashkëshortja e…