Nusja e Kemalit del në borë, mahnit të gjithë me pamjen

Fahrije Evcen dhe Burak Ozcivit janë dy aktorë shumë të njohur dhe të pëlqyer turk. Që…

Nusja e Kemalit vjen me imazhet më të ëmbla me djalin, shikoni sa i ka ngjarë ai

Fahrije Evcen dhe Burak Ozcivit janë dy aktorë shumë të njohur dhe të pëlqyer turk. Që…

Nusja e Kemalit e merr veten pas lindjes, aktorja ‘çmend’ me pamjen

Fahrije Evcen dhe Burak Ozcivit janë dy aktorë shumë të njohur dhe të pëlqyer turk. Që…