Njeriu i afërt i Besnik Bislimit bëhet kryesori i financave në Telekom

Feim Kelmendi, është emëruar nga Bordi i Telekomit njeriu kryesor për Financa dhe Thesar në në…

Telekomi i reagon ish drejtorit financiar, militantit të VV-së, Feim Kelmendit: Këto janë shkeljet që ke bërë

Menaxhmenti i Telekomit të Kosovës ka reagur ndaj zyrtarit të kësaj kompanie, Feim Kelmendi, i cili…

Bordi i Drejtorëve të Telekomit tregon si është gjendja brenda kompanisë pas dorëheqjeve të fundit

Së fundi, dy zyrtarë të Telekomit, përfshirë këtu edhe u.d e kryeshefes ekzekutive, kanë dhënë dorëheqje…