Home / Tag Archives: femijet

Tag Archives: femijet

Fëmijët që luajnë jashtë më pak alergjik

Drita e diellit dhe rrezet UV janë të nevojshme për prodhimin e vitaminës D, ndërsa fëmijët të cilët kalojnë pak kojë jashtë shtëpisë për shkak të mungesës së kësaj vitamine më shpesh zhvillojnë alergji të ndryshme Fëmijët që jetojnë në vende me më pak diell dhe dalin më rrallë jashtë …

Read More »