Për herë të parë në jetë nuk u lejua ta falë namazin e Kurban Bajramit në xhami, ky është rrëfimi i plakut nga Prishtina

Myslimanët anembanë botës sot kremtojnë njërën nga festat kryesore të islamit, atë të Kurban Bajrami. Për…

Tërhoqi 1 mln euro dhe u martua me femrën 50 vite më të re/ Jep dorëheqjen myftiu, ja letra

Pas martesës me gruan 50 vite më të re, kryemyftiu i Bashkësisë Islame të Maqedonisë së…