Hoti: FMN do të përkrahë Kosovën në infrastrukturë, energji dhe ujëra

Hoti thotë se FMN do të përkrahë Kosovën në infrastrukturë, energji dhe ujëra. Kryeministri Avdullah Hoti…

Kryeministri i ri i Libanit premton reforma dhe një marrëveshje me FMN

Kryeministri i ri libanez, Moustapha Adib u angazhua sot në përfundim të emërimit të tij për…