Qeveria e Kosovës miraton dhe publikon 15 masat e Planit të Rimëkëmbjes Ekonomike

Qeveria miraton dhe publikon 15 masat dhe shumat e Programit të Rimëkëmbjes Ekonomike. Qeveria e Kosovës,…

Tërheqja e 10 përqindëshit, Hoti me kërkesë zyrtare ndaj TRUST-it

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti dhe ministrja e Financave, Hykmete Bajrami, zhvilluan sot një takim virtual…