Autoritetet franceze nisin hetime ndaj ministrave, akuzohen se kanë darkuar në restorante sekrete

Autoritetet franceze janë duke hetuar akuzat se ministra qeveritarë dhe zyrtarë tjerë kanë darkuar nëpër restorante…