Armin Laschet zgjidhet në vend të Angela Merkel në krye të CDU-së

Partia e qendrës së djathtë të kancelares Angela Merkel, zgjodhi të shtunën zotin Armin Laschet, guvernatorin…

Lufta kundër pandemisë së COVID-19/ Shumica gjermane pro zgjatjes së kufizimeve të lëvizjes

Gjermanët janë të preokupuar me luftën kundër pandemisë COVID-19, dhe aktualisht ka shumë pyetje në lidhje…