Droga në Doganën e Bllatës, ish-deputeti i PD: Policia deshi ta fshehë, bosët e drogës po punojnë qetësisht

Ish-deputeti demokrat, Xhemal Gjunkshi, denoncon në ‘Facebook” se “bosët e drogës dhe të krimit punojnë qetësisht…