Vazhduan edhe gjatë natës luftimet mes Armenisë dhe Azerbajxhanit, raportohet për të vrarë

Sipas një njoftimi të Ministrisë së Mbrojtjes së Azerbajxhanit, të publikuar të martën në mëngjes, gjatë…