Gazmendat e Kuvendit

Kuvendi me shumë Gazmenda, e me pak “Gazmend”. Syla, Bytyçi, Abrashi e Gjyshinca, ishin Gazmendët e…

PDK: Do t’i zbardhim të gjitha abuzimet me privatizimet e pronave publike

Bytyçi dhe Hoxha: Do t’i zbardhim të gjitha abuzimet me privatizimet e pronave publike. Deputetët e…