Bytyqi i PDK-së: Kasaforta në Zyrën e Presidentit nuk është hapur

Deputeti i PDK-së: Kasaforta në Zyrën e Presidentit nuk është hapur. Deputeti i Partisë Demokratike të…

Ish-ministri i MTI-së: PDK’ja më bëri presion për privatizimin e Ferronikelit

Ish-ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bujar Dugolli, ka deklaruar para Komisionit Hetimor për privatizim se PDK-ja…

Deputeti i PDK-së: Projektligjin për vlerat e luftës së UÇK-së do ta procedojmë në çdo seancë

Deputeti i PDK-së ka thënë se projektligjin për vlerat e luftës së UÇK-së do ta procedojmë…