Momenti kur Presidenti Bush kishte njohur pavarësinë e Kosovës më 2008

Ky ishte momenti kur Presidenti Bush kishte njohur pavarësinë e Kosovës më 2008. Kosova feston 13…

Shembull për qytetarët, presidenti italian do të vaksinohet kundër Covid-19

Presidenti i Italisë Sergio Mattarella, do të bëjë vaksinën anti Covid, por sigurisht pa gëzuar asnjë…

Torturat, kontrolli i mendjes, stërvitja në qytetin e rremë/ Sekretet e jetës së spiunëve të CIA-s

Nga eksperimentet për kontrollin e mendjes te torturat ku mësojnë të mbijetojnë, në një vend sekret,…

Joe Biden ngatërron Trump me George Bush, bashkëshortja e korrigjon live

Donald Trump ka kritikuar Joe Biden pasi ky i fundit e ngatërroi presidentin me George Bush.…

Shpend Ahmeti tregon se kur do të bëhet hapja parkingut nëntokësor tek UP-ja

Shpend Ahmeti: Hapjen e parkingut nëntokësor e bëjmë pas zgjedhjeve. Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend…

Bill Clinton sot feston 74-vjetorin, edhe kosovarët bashkë me të

William Jefferson Clinton, i njohur si Bill Clinton, u lind më 19 gusht në vitin 1946…

George Bush pikturon portrete të migrantëve dhe shkruan një libër për t

George W. Bush mund të jetë një ish-guvernator dhe president, por siç rezulton, ai është gjithashtu…