https://frontonline.net/405264-2/

Majk bëhet me veturë të re. Majk ka prezantuar veturën e re të tipit “Audi”. Një…

Majk vazhdon me jetë luksoze, kjo është vetura e re luksoze e tij

Majk bëhet me veturë të re. Majk ka prezantuar veturën e re të tipit “Audi”. Një…

Biznesmen e zeshkan i pashëm, më në fund zbulohet i dashuri i Liberta Spahiut

Zbulohet i dashuri biznesmen dhe zeshkan i Liberta Spahiut. Liberta Spahiu, si një nga moderatoret më…