BE-ja mirëpret normalizimin e raporteve mes Izraelit dhe Emirateve të Bashkuara Arabe

Bashkimi Evropian ka mirëpritur njoftimin për normalizimin e marrëdhënieve midis Izraelit dhe Emirateve të Bashkuara Arabe,…