Home / Tag Archives: gjykata

Tag Archives: gjykata

Kush janë ‘shokët’ qe e dëmtuan

kush janë ‘shokët’ qe e dëmtuan

Sabit Geci ka drejtuar akuza të rënda ndaj zyrtarëve të PDK-së. Ish-komandanti i Zonës Operative të Drenicës, Sabit Geci, e konsideron si të pastër luftën e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Në një intervistë për gazetën “Bota sot”, Geci ka theksuar se sfidat e tij nëpër gjykata e deri te dënimi …

Read More »

Do të vijnë akuzat e para nga Specialja

Do të vijnë akuzat e para nga Specialja

Në muajin shtator pritet të nisin akuzat e para nga Specialja. Prokuroria Speciale deri më tani ka ftuar për intervistim në cilësinë e dëshmitarëve dhe të të dyshuarve rreth 100 ish-pjesëtarë të UÇK-së, në mesin e tyre edhe ish-eprorë e komandantë, derisa në shtator të këtij viti pritet edhe ngritja …

Read More »

Nuhi Bytyçi intervistohet nga Gjykata Speciale

Nuhi Bytyçi intervistohet nga Gjykata Speciale

Gjykata Speciale vazhdon intervistimet, këtë herë merr në pyetje një gazetar. Gazetari Nuhi Bytyçi, ka njoftuar se është intervistuar nga Dhomat e Specializuara dhe Zyra e Prokurorit të Specializuar të Kosovës. Bytyqi, ka thënë se e gjithë dëshmia e tij pran kësaj gjykate ishin lidhur me veprimtarinë e tij i …

Read More »

Kjo është e gjithë e vërteta për Burdushin

Kjo është e gjithë e vërteta për Burdushin

Hysri Peqani është i njohur për të gjithë si Burdushi. Mjeku popullor Hysri Peqani, i njohur për publikun si “Burdushi”, ndaj të cilit Gjykata ka caktuar edhe 30 ditë paraburgim, po dyshohet për kryerjen e 4 veprave penale: Ushtrim i kundërligjshëm i veprimtarisë mjekësore ose farmaceutike, shmangie nga tatimi, mashtrim, …

Read More »

Gjykata e Apelit i shfuqizon paraburgimin Gruevskit për rastin “TNT”

Gjykata e Apelit i shfuqizon paraburgimin Gruevskit për rastin “TNT”

Gjykata e Apelit pas ngritjes së ankesës ia ka shfuqizuar paraburgimin ish-kryeministrit, Nikolla Gruevski të caktuar për rastin “TNT”. Këtë në seancën gjyqësore e zbuloi prokurori i PSP-së, Burim Rustemi, i cili nga këshilli i gjyqtarëve ka kërkuar që të akuzuarit Gruevski t’i caktohet përsëri paraburgim. “Kërkojmë përsëri që Gruevskit …

Read More »