Rama nuk i ndahet Tires: “Do pastrojmë këto çibanë, s’do ketë më nevojë për kamera të fshehta”

Kryeministri Edi Rama ka folur sot për taksat dhe administrimin fiskal. Ai është shprehur se me…

Si është e ndërtuar vetura-bunker me të cilën do udhëtojë Joe Biden

Emri i saj zyrtar është “Cadillac One”, por njihet edhe si “Bisha”. Arsyeja është më se…