Gjesti prekës/ Dhëndri sëmuret me Covid para dasmës, nusja e surprizon në spital me vello (VIDEO)

Coronavirus i ka prishur ditën më të bukur një çifti. Grace Leimann dhe Carlos Muniz, një…

Dhëndrri u sëmurë me Koronavirus para dasmes, nusja shkon në spital me vello dhe martohet me të

Histori e dashurisë së madhe, dhëndrri u sëmurë para dasme me Covid 19, nusja shkon në…