Dikur kritikonte Hotin për qasjen dhe premtonte se do t’i mbrojë, Kurti asnjë fjalë për të akuzuarit në Hagë

Kurti asnjë fjalë për të akuzuarit në Hagë, dikur kritikonte Hotin për qasjen dhe premtonte se…