Azem Vllasi dhe Avni Llumnica përplasen në seancën për rastin “Syri i popullit”

Seanca gjyqësore Në këtë seancë i akuzuari Avni Llumnica dhe i dëmtuari Azem Vllasi kanë hedhur…