KDI: SHSKUK furnizohet me produkte me çmime dyfish më të larta, humben rreth 60 mijë euro

Sipas Institutit Demokratik të Kosovës, Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës (SHSKUK) më datën 28…