Vjen lajmi i madh për adhuruesit e dasmave

Sogojeva: Më 15 qershor hapen sallat e dasmave. Më 15 qershor do të hapen sallat e…

Lejimi i dasmave, çka pritet të ndodh nesër?

Vendimi për mbajtjen e dasmave pritet të merret nesër, Sogojeva: Jemi në përfundim të manualit Nga…

Si do të organizohen dasmat pas lejimit të tyre, jepen detaje

Detaje Kryetari i Odës së Hotelerisë ka treguar se si do të respektohen masat anti Covid…

Hapja e sallave të dasmave dhe pishinave, vjen vendimi i fundit

Çfarë u diskutua sot në takim me ministrin Vitia Kryetari i Odës së Hotelierisë dhe Turizmit…

Organizimi i dasmave, lajmi i fundit nga Ministria e Shëndetësisë

A do të ketë dasma sivjet? Sot nisin negociatat me ministrin Vitia. Kryetari i Odës së…

Ministri Vitia i premton Odës së Hotelierisë se sivjet hapen sallat e dasmave

Arben Vitia i premton Odës së Hotelierisë se sivjet hapen sallat e dasmave. Kryetari i Odës…

Organizimi i dasmave në Kosovë, në hyrje të sallës do të ketë një infermier

Në hyrje të sallës një infermier, kështu pritet të bëhet organizimi i dasmave në Kosovë. Para…

Sogojeva: Është e pahijshme kur shihen sallat me 10 njerëz, dasmat të mbahen me 200 persona

Pronarët e sallave të dasmave janë të shqetësuar që gastronomia është lejuar të hapet nga dita…

Afrim Muçiqi vjen me një paralajmërim: O do t’punojmë të gjithë, o s’ka me punu askush

Paralajmëron Afrim Muqiqi: O do t’punojmë të gjithë, o s’ka me punu askush. Përfaqësuesit e Odës…

Kur mendohet të lejohen dasmat?

Kur mendohet të lejohen dasmat? Ministria Vitia mban takim me kryetarin e OHT-së. Pas takimit të…