Këta janë 14 deputetët e ardhshëm që kanë aktakuza aktive

14 deputetët e ardhshëm të cilët kanë aktakuza aktive. Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), thotë…

Miftaraj jep detaje: Duket se janë konfiskuar dy valixhe me euro nga aksioni i sotëm, janë shumë para

Miftaraj: Duket se janë konfiskuar dy valixhe me euro nga aksioni i sotëm, janë shumë para.…

Ehat Mifaraj: Sa herë të ndërrohen pushtetet në Kosovë ka aksione si ky sot

Miftaraj: Sa herë të ndërrohen pushtetet në Kosovë ka aksione si ky sot. Ehat Mifaraj, nga…

IKD: Shqetësuese mosrespektimi i masave anti-COVID gjatë procesit zgjedhor

Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD) ka shprehur shqetësim në lidhje me mos respektimin e masave…

Kërcënimi ndaj Valdete Dakës, kërkohet hetim nga Policia

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave e të Lirive të Njeriut ka kërkuar të ndalen sulmet…

Tre kandidatë për deputetë me aktakuza në listën zgjedhore të Nismës

IKD thotë se në listën zgjedhore të Nismës, 3 kandidatë për deputetë janë me aktakuza. Ekipi…

Këta kandidatë për deputetë mund të kenë telashe me certifikim

Cilët kandidatë mund të kenë telashe me certifikim. Subjektet politike që synojnë ulëse në Kuvend, të…

Në listën e VV-së 11 kandidatë me aktakuza, dy të dënuar në tre vitet e fundit

11 kandidatë me aktakuza në listën e Vetëvendosjes. Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të…

PDK me katër kandidatë me aktakuza, një i dënuar në tri vitet e fundit

Katër kandidatë të PDK-së me aktakuza. Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për…

Tetë persona me aktakuza në listën e AAK-së

AAK i kandidon për deputetë tetë persona me aktakuza. Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit…

Kritikon IKD: Shpenzimet publike për mbrojtësit e të akuzuarve të Speciales po mbahen fshehtë në mënyrë të kundërligjshme

Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD) ka publikuar raportin “Fshehja e kundërligjshme e shpenzimeve publike për…

Ehat Miftaraj: Selmanaj nuk duhet të pengohet në Kuvend, ka kërkuar falje

Miftaraj: Selmanaj nuk duhet të pengohet në Kuvend, ka kërkuar falje. Ehat Miftaraj nga Instituti i…