Drejtori i Emergjencës rezulton pozitiv me Koronavirus

Drejtori i Emergjencës Basri Lenjani, pozitiv me koronavirus. Drejtori i Klinikës Emergjente në QKUK në Kosovë,…

Gazetarja e njohur infektohet me koronavirus, me infuzion në dorë ka një porosi

Gazetarja me infuzion në dorë: Virusi është shumë i rrezikshëm, kujdesuni për veten dhe të tjerët.…