Lufta kundër pandemisë së COVID-19/ Shumica gjermane pro zgjatjes së kufizimeve të lëvizjes

Gjermanët janë të preokupuar me luftën kundër pandemisë COVID-19, dhe aktualisht ka shumë pyetje në lidhje…