E festuan liberalizimin e vizave në vitin 2016, Çollaku tregon pse e bën këtë

Festë me shampanjë. Ish-Ministri i Integrimeve Evropiane, Bekim Çollaku, ka folur për hapjen e shampanjës në…

Borell për Serbinë: Do të vazhdojmë t’i ndihmojmë për integrimin e saj në Bashkimin Evropian

Borell thotë se do të vazhdojmë t’i ndihmojmë Serbisë për integrimin e saj në BE. Shefi…

Përplasje mes Gjyshincës dhe Beqirit: “Nuk mundesh me vendos krye në veti, udha e marë të koftë”

“Nuk mundesh me vendos krye në veti, udha e marë të koftë”, përplasje mes Gjyshincës dhe…

Shoqëria civile nuk e sheh të arsyeshme rikthimin e ministrisë së Integrimeve

Shoqëria civile nuk e sheh të arsyeshme rikthimin e ministrisë së Integrimeve Ka mbetur vetëm tabela.…