Bajrami tregon kriteret e ndarjes së ndihmave: Publikimi listave të përfituesve është kërcënim ndaj sektorit privat

Bajrami tregon kriteret e ndarjes së ndihmave, thotë se publikimi listave të përfituesve është kërcënim ndaj…

30 vjeçe u bë ministre, Braçe mesazh për Themie Thomain: Kurrë në kaq vite jetë e punë…

Ish-Ministrja e Bujqësisë dhe anëtarja e Komitetit Qendror të PPSH-së, Themie Thomai ka humbur jetën pas…