Obama: E dija që Trump do kishte vetëm një mandat!

Ish-presidenti Barack Obama ka deklaruar se ai nuk priste që Donald Trump të fitonte zgjedhjet në…

Do të jetë pjesë e administratës “Biden”? Ish-Presidenti Barack Obama befason me përgjigjen e tij

Ish-Presidenti Barack Obama tha se rezultatet e zgjedhjeve, me të dy kandidatët që marrin më shumë…

Barack Obama publikoi listën e këngëve të preferuara të karantinës dhe nuk mund të mungonte këngëtarja shqiptare!

Muajt e fundit kur i është dashur të izolohet në shtëpinë e tij, Ish-Presidenti Barack Obama…