Vitia: thotë se negociatat për sigurimin e vaksinave po vazhdojnë dhe janë në rrugën e duhur

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, pas mbledhjes së Qeverisë ka mbajtur një konferencë për media, nga…