Të tjerëve u humbet shija dhe nuhatja, Isli Islami ka kërkesën e çuditshme pasi u infektua me Covid

Në puntatën e djeshme të “Wake Up” mungonte Isli Islami. Moderatori në një bisedë me Skype…