Shkrimtari i madh shqiptar, Ismail Kadare feston sot 85 vjetorin e lindjes

Shkrimtari i njohur shqiptar, Ismail Kadare, mbush sot 85 vjeç. Ai është jo vetëm një nga…

“Për Ismailin është një dhuratë nga zoti”, Rama i uron ditëlindjen Helena Kadaresë: Një burrë peshohet nga gruaja dhe biblioteka!

Kryeministri Edi Rama i ka uruar ditëlindjen Helena Kadaresë, gruas së shkrimtarit të mirënjohur shqiptar, Ismail…