Seanca gjyqësore për vizat, deklarohen të pafajshëm Ukë Rugova, Astrit Haraqija e të tjerët

Seanca gjyqësore për vizat, Ukë Rugova, Astrit Haraqija dhe të tjerët deklarohen të pafajshëm. Në Gjykatën…