Vendimi i KQZ-së, flet mërgimtari nga Gjermania: Ne punojmë të gjithë, ndoshta nuk kemi mundësi të përgjigjemi në telefon

Më 14 shkurt në Kosovë mbahen zgjedhjet e jashtëzakonshme. Jakup Gashi i cili jeton dhe vepron…