Pjesërisht miratohen mocionet e Thaçit, Selimit e Krasniqit kundër formës së aktakuzës

Miratohen pjesërisht mocionet e Thaçit, Selimit e Krasniqit kundër formës së aktakuzës. Gjykatësi i procedurës paraprake,…

Vizitohen në Hagë nga familjarët ish-krerët e UÇK, Specialja jep detaje rreth lejimit të vizitave

Ish-krerët e UÇK-së vizitohen në Hagë nga familjarët, Specialja jep detaje rreth lejimit të vizitave. Ish-krerët…

Mbrojtësit e Thaçit e të tjerëve kërkojnë listën e dëshmitarëve që do të përdoren në gjykim, ZPS-ja s’ua jep

Avokatët e Thaçit e të tjerëve kërkojnë listën e dëshmitarëve që do të përdoren në gjykim,…

Rasti ndaj ish-drejtuesve të UÇK-së: Apeli rrëzon katër nga pesë ankesat e aplikantëve që iu refuzua statusi i viktimës

Gjykata e Apelit ka refuzuar katër nga pesë bazat e ankesës ndaj vendimit të gjykatësit të…

Dërgohen dy pako në vlerë prej 125 euro në Hagë për Selimin e Krasniqin

Dërgohen dy pako në vlerë prej 125 euro në Hagë. Një pako nga familjarët e Jakup…

Jakup Krasniqin e viziton vajza e tij në Hagë, ajo e përshkruan me fjalë emocionuese

Gjykata Speciale ka filluar me lejimin e vizitave për familjarët e ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të…

Kërkesat për vizitë i kanë paraqitur familjarët e Jakup Krasniqit dhe Rexhep Selimit

Familjarët e Jakup Krasniqit dhe Rexhep Selimit kanë paraqitur kërkesa për vizitë. Gjykata Speciale, nga 15…

Drejtori i Policisë së Kosovës futet si garantues në Speciale për lirimin e Selimit

Drejtori i Policisë garanton në Speciale për lirimin e Rexhep Selimit. Gjyqtari francez i Procedurës Paraprake…

Specialja ua vazhdon paraburgimin Jakup Krasniqit e Rexhep Selimit

Jakup Krasniqit e Rexhep Selimit u vazhdohet paraburgimi në Hagë. Gjykata Speciale ka marrë vendim për…

Specialja e konsideron të domosdoshëm vazhdimin e paraburgimit ndaj Jakup Krasniqit e Rexhep Selimit

Zyra e Prokurorit të Specializuar (ZPS) po konsideron se vazhdimi i masës së paraburgimit ndaj Jakup…

Mësohet se kush do t’i dërgojë pakot me gjëra esenciale të arrestuarve në Hagë

Pakot me gjëra esenciale të arrestuarve në Hagë tash e tutje do t’i dërgoj Ministria e…

Me 45 minuta vonesë, nis seanca e radhës ndaj Thaçit, Veselit, Selimit dhe Krasniqit

Ka nisur konferenca e pestë mbi ecurinë e çështjes gjyqësore në rastin ndaj Hashim Thaçit, Kadri…