E dhimbshme: 21-vjeçarja nga Prishtina vdes prej koronavirusit.

21-vjeçarja nga Prishtina vdes prej koronavirusit. Një 21-vjeçare nga Prishtina ka ndërruar jetë nga koronavirusi, shkruan…

Gazetarja e njohur infektohet me koronavirus, me infuzion në dorë ka një porosi

Gazetarja me infuzion në dorë: Virusi është shumë i rrezikshëm, kujdesuni për veten dhe të tjerët.…